Sodexo bjuder in till interaktivt seminarium på Nordic Workplace 2022

I år deltar Sodexo återigen på IFMA Nordic Workplace, Sveriges största mötesplats för FM-branschen. Förutom att vara en av eventets huvudpartners bjuder Sodexo in till ett seminarium för att tillsammans med deltagarna utforska frågeställningen: “Det flexibla arbetslivet 2030 – utopi eller dystopi?”. Faciliterar gör Tommie Cau, organisationskonsult, föreläsare och författare till State of Mind at Work.

Vi befinner oss i ett paradigmskifte i arbetslivet. Den fysiska arbetsplatsens roll och värde är i förändring. Omställningen mot ett mer uppkopplat och flexibelt arbetsliv har påskyndats – men var kommer det landa i slutändan? Och vilken plats kommer individerna att ha i det nya, flexibla arbetslivet? Det är några av frågorna som Sodexo har på agendan inför sitt seminarium den 25 oktober på Nordic Workplace 2022.

Seminariet kommer att faciliteras av Sodexo tillsammans med organisationskonsulten Tommie Cau. Tommie är ofta anlitad som föreläsare på temat framtidens arbetsliv och hur organisationer kan skapa attraktiva arbetsplatser.

– Aldrig förr har det varit viktigare att förstå framtidens arbetsliv som nu. Här vill vi på ett lustfyllt och konkret sätt bidra till att fler lyfter blicken och utforskar det som väntar. I seminariet kan deltagarna förvänta sig såväl igenkänning som humor när individuella behov och olikheter i det flexibla arbetslivet 2030 står på agendan, säger Tommie Cau.

Tid: 25 oktober kl. 14.00-15.00
Plats: Posthuset, Vasagatan 28 i Stockholm